Update

Hej I lækre mennesker derude!
Eftersom jeg har været ekstreeeeemt fraværende her på det sidste(og har mistet en masse views) tænkte jeg at jeg lige ville lave en lille update på hvad der sådan er sket på det sidste, der her gjort at bloggen har været sat lidt på pause.

For det første går jeg jo til eksamen hele tiden og jeg smutter afsted igen på mandag.
Derudover bruger jeg rigtig meget tid på at forberede mig til de mundtlige eksamener, som ligger i juni måned.
De to ting og når jeg så også skal være sammen med mine veninder så er der næsten ingen tid tilbage til at blogge, hvilket jeg hader!!

Jeg har samlet nogle indlæg sammen og vil prøve at få smidt nogle stykker ud her i weekenden, som jeg har reserveret til afslapning – hvis man altså ser bort fra mit værelse, der virkelig trænger til en god oprydning og at blive gjort rent.

Jeg har indtil videre været til eksamen i matematik og dansk læsning og retskrivning. Jeg har en fornemmelse af at det gik godt, men får desværre nok først karakteren til min translokation sidst i juni..

Håber I har det godt og ikke giver op med bloggen for efter  eksamenerne skal jeg nok komme igen. Og jeg er overbevist om at denne sommer bliver en sommer fuld af blogindlæg i modsætning til sidste sommer! 🙂

Vi ses forhåbentlig senere i dag! 😀

About majasofie

My name is Maja(Maja Sofie) and I am a 15 year old Danish girl. I'm loving almost everything - books, make-up, fashion, twilight, the vampire diaries, pretty little liars, all types of music - I almost love everything but working out, carrots and Justin Bieber. You would might think of me as an overall avarage girl at my age, but somehow I manage to make everyone think of me as a freak or a weirdo. Good, bad - no clue? I though still manage to survive beside my closest friends, my lovely family and my awesome beyond awesome cutie of a cat, Sofus! This is my life!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s