INFO!

Hej!
I har måske undret jer over, hvorfor man ikke har set så meget til mig på det sidste og jeg kan fortælle jer at det er pga. den simple grund at min uge har været fyldt med lektier – ikke så mange normale men derimod 4 afleveringer i dansk(x2), biologi og matematik(problemregning) og 2 projekter i historie og fysik(som Stiss og jeg har fremlagt i dag og jeg vil poste det lidt senere)
Jeg vil nok heller ikke være så aktiv det næste stykke tid da jeg har fødselsdag på lørdag og derfor skal gøre hele overegtagen ren i morgen og lørdag hilde fødselsdag for familien og derefter pakke – for søndag skal jeg nemlig til Berlin med klassen og vi kommer først hjem torsdag aften:-)
Fredagen derefter skal jeg så til konfirmation hos mine veninder Emma, Mille, Katrine og Emma(ja der er to emma’er)

Så det blir nok ikke til det helt store. I kan dog forvente et nyt ‘nyt på hylden’ indlæg og et fødselsdags-haul på lørdag:-)

Ps. i nat udkommer det sidste og 22. afsnit af sæson af the vampire diaries og jeg vil formentlig se det i morgen tidlig og det er bare for sørgeligt for så kommer der til at gå en million år før sæson 3 kommer:'(

Jeg bliver desuden også nødt til at købe og læse The Vampire Diaries bøgerne snart for man kan få dem i kvickly til 69 kr(eller 59) I HARDBACK!!!!

About majasofie

My name is Maja(Maja Sofie) and I am a 15 year old Danish girl. I'm loving almost everything - books, make-up, fashion, twilight, the vampire diaries, pretty little liars, all types of music - I almost love everything but working out, carrots and Justin Bieber. You would might think of me as an overall avarage girl at my age, but somehow I manage to make everyone think of me as a freak or a weirdo. Good, bad - no clue? I though still manage to survive beside my closest friends, my lovely family and my awesome beyond awesome cutie of a cat, Sofus! This is my life!
This entry was posted in Skolen, The Vampire Diaries, Veninder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s