Blå Måne – af Alyson Noël

Hej! :D
Jeg postede tidligere i dag anmeldelsen på Blå Månes storesøster, Evermore så her er anmeldelsen på De Udødelige #2 – Blå Måne:

Titel: Blå Måne
Originaltitel:
Blue Moon
Serie: De Udødelige #2
Forfatter: Alyson Noël
Forlag: Alvida
Sidetal: 347
Læst på: Dansk

Netop som Ever er begyndt at acceptere sine nye evner som udødelig, rammes hendes elskede, Damen, af en mystisk sygdom, der truer både hans hukommelse og hans liv. I et desperat forsøg på at frelse ham rejser Ever til det magiske og gådefulde Sommerland. Her hører hun om Damens grufulde fortid – og får muligheden for at ændre historiens gang.
Men den blå månes opstigning nærmer sig, og Ever står pludselig over for sit livs valg: Skal hun rejse tilbage for at frelse sin familie fra den ulykke, der tog livet af dem? Eller skal hun blive i nutiden og redde Damen, der bliver svagere dag for dag?

Denne bog er rigtig godt læsestof og jeg nød den virkelig. Den er dog ikke ligeså god som Evermore så den har kun fået 4/6 stjerner.

Uden at afsløre for meget for folk, der ikke har læst bogen endnu så kan jeg godt sige at jeg synes at bogen mangler en del da Damen ikke er så meget med pga. hans sygdom og jeg savner ham lidt (ligesom i New Moon hvor Edward er væk) Meget af den hanler bare om hvor dårligt hun har det og hvor ensom hun er så det egentlig en bog, der bare skal overståes  så man kan komme videre til Skyggeland.

Det er dog stadig godt læsestof og den er efter min mening ikke dårlig overhovedet og fortjener  de 4 stjerner.

Sproget er rigtig godt og jeg vil lige give lidt credit til den helt igennem fantastiske oversætter, John Lysmand, der formår at vedholde det gode i sproget hele vejen i gennem oversættelsen.

 

Advertisements

About majasofie

My name is Maja(Maja Sofie) and I am a 15 year old Danish girl. I'm loving almost everything - books, make-up, fashion, twilight, the vampire diaries, pretty little liars, all types of music - I almost love everything but working out, carrots and Justin Bieber. You would might think of me as an overall avarage girl at my age, but somehow I manage to make everyone think of me as a freak or a weirdo. Good, bad - no clue? I though still manage to survive beside my closest friends, my lovely family and my awesome beyond awesome cutie of a cat, Sofus! This is my life!
This entry was posted in Boganmeldelser. Bookmark the permalink.

One Response to Blå Måne – af Alyson Noël

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s